To contentTo navigationTo search
Logotype

Implantica presenterar första kvartalet för 2024, den 15 maj kl. 15:00 CEST

08.05.2024
 | Non regulatory

Implantica AG (publ) bjuder in investerare till en presentation av delårsrapporten för första kvartalet 2024, den 15 maj klockan 15:00 CEST. Delårsrapporten för kvartalet kommer att publiceras klockan 08:00 CEST samma morgon.

Presentationen sker på engelska via en telefonkonferens eller audiosändning på:

Om du önskar delta via webcasten gå in på nedan länk:

Om du önskar delta via telefonkonferens registrerar du dig via länken nedan. Efter registreringen får du telefonnummer och ett konferens-ID för att logga in till konferensen. 

Talare:

  • VD Peter Forsell
    CFO Andreas Öhrnberg
    Chief Corporate Affairs Officer Nicole Pehrsson

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Nicole Pehrsson, Investor Relations
Telefon (CH): +41 (0) 79 335 09 49

nicole.pehrsson@implantica.com

Implantica är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm.

Bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, info@fnca.se

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 8:e maj 2024 kl. 14:30 (CEST).

Om Implantica
Implantica är en medicinteknisk koncern dedikerad till att föra avancerad teknik in i kroppen. Implanticas ledande produkt, RefluxStop™, är ett CE-märkt implantat som motverkar sura uppstötningar av magsaft upp i matstrupen och potentiellt kommer att skapa ett paradigmskifte för anti-reflux-behandling vilket stöds av framgångsrika resultat frånkliniska prövningar. Implantica fokuserar också på eHälsa i kroppen och har utvecklat en bred, patentskyddad produktpipeline baserad delvis på två plattformsteknologier: en eHälsoplattform utformad för att övervaka ett brett spektrum av hälsoparametrar, kontrollera behandling inifrån kroppen och kommunicera till vårdgivaren på avstånd och en trådlös energigivande plattform utformad för att driva fjärrstyrda implantat trådlöst genom intakt hud. Implantica är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market (ticker: IMP A SDB). Besök www.implantica.com för mer information.