To contentTo navigationTo search
Logotype

Save the date: Implanticas kapitalmarknadsdag 2023

21.08.2023
 | Non regulatory

Implantica AG (publ) arrangerar en kapitalmarknadsdag för investerare, analytiker och media kl. 14:00 tisdagen den 26 september 2023 på Västra Trädgårdsgatan 19 i Stockholm. Kapitalmarknadsdagen kommer även att kunna följas live på webben och finnas tillgänglig i efterhand på Implanticas hemsida.

Fokus för dagen är Implanticas arbete för att ta RefluxStop till marknaden. VD Peter Forsell, andra medlemmar ur ledningsgruppen och styrelsen, och ledande kirurger (KOLs) inom antirefluxkirurgi kommer att närvara.

Mer information kommer att göras tillgänglig i ett senare skede.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Nicole Pehrsson, Chief Corporate Affairs Officer

Telefon (CH): +41 (0)79 335 09 49

nicole.pehrsson@implantica.com

Implantica är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm.

Bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, info@fnca.se.

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 augusti 2023 kl 8:00 CEST.

Om Implantica

Implantica är en medicinteknisk grupp som arbetar med att föra in avancerad teknik i kroppen. Implanticas huvudprodukt, RefluxStop™, är ett CE-märkt implantat för förebyggande av gastroesofageal reflux som har potential att skapa ett paradigmskifte inom anti-refluxbehandling, vilket stöds av framgångsrika kliniska studieresultat. Implantica fokuserar också på e-hälsa inuti kroppen och har utvecklat en bred, patentskyddad produktpipeline som delvis bygger på två plattformstekniker: en ehälsoplattform som är utformad för att övervaka ett brett spektrum av hälsoparametrar, styra behandlingen inifrån kroppen och kommunicera med vårdgivaren på distans och en trådlös energiplattform som är utformad för att driva fjärrstyrda implantat trådlöst genom intakt hud. Implantica är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market (ticker: IMP A SDB). Besök www.implantica.com för mer information.

Nyhetsrum

https://www.implantica.com/media/media-kit

Sociala media

https://www.linkedin.com/implantica

https://www.twitter.com/implantica
 

Images

  • logo_transparent_1 (8).png