To contentTo navigationTo search
Logotype

Implantica presenterar på Aktiedagen Stockholm den 15 mars kl 18:30

14.03.2022
 | Non regulatory

Implantica AG (publ), ett medicintekniskt företag som tillhandahåller smarta medicinska implantat med hjälp av avancerad e-hälsoteknik, i frontlinjen av den kommande ehälso-revolutionen, meddelar idag att dess grundare och VD, Peter Forsell, presenterar virtuellt på svenska på Aktiespararnas evenemang Aktiedagen Stockholm tisdagen den 15 mars kl. 18:30 CET.

I sin presentation delar Peter Forsell med sig av de senaste nyheterna kring Implanticas CE-märkta produkt RefluxStop™, vilken har alla attribut för att bli den nya vårdstandarden för behandling av sura uppstötningar, ett behandlingsområde som drabbar 17% av EU:s och 19% av USA:s befolkning varje vecka, samt Bolagets ehälso och trådlöst energidrivna teknikplattformar och därtill prioriterade produkter.

Implantica bjuder in alla intresserade aktieägare, analytiker och investerare att se livesändningen på www.aktiespararna.se/tv/live. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälen krävs för att följa evenemanget digitalt.

Du har möjlighet att ställa frågor till Peter Forsell genom att skicka ett mail till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

INFORMATION

När: Tisdagen den 15 mars kl. 18.30 CET

Livesändning: www.aktiespararna.se/tv/live

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Nicole Pehrsson, Investor Relations

Telefon (CH): +41 (0)79 335 09 49
nicole.pehrsson@implantica.com

Implantica är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm.

Bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, +46 (0)8 528 00 399, info@fnca.se.

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 14 Mars 2022 kl. 08:30 CET.

Om Implantica

Implantica är ett företag som tillverkar medicintekniska produkter med syfte att föra in avancerad teknik i kroppen. Implanticas ledande produkt, RefluxStop™, är ett CE-märkt implantat som motverkar sura uppstötningar av magsaft upp i matstrupen och potentiellt kommer att skapa ett paradigmskifte för anti-reflux-behandling och stöds av framgångsrika resultat från kliniska prövningar. Implantica fokuserar också på eHälsa i kroppen och har utvecklat en bred, patentskyddad produktpipeline baserad delvis på två plattformsteknologier: en eHälsoplattform utformad för att övervaka ett brett spektrum av hälsoparametrar, kontrollera behandling inifrån kroppen och kommunicera till vårdgivaren på avstånd och en trådlös energigivande plattform utformad för att driva fjärrstyrda implantat trådlöst genom intakt hud. Implantica är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market (ticker: IMP A SDB). Besök www.implantica.com    för mer information.