To contentTo navigationTo search
Logotype

Implantica meddelar att Robert Frigg flyttar över från styrelsen till det rådgivande styrelseorganet

23.07.2021
 | Regulatory

Implantica AG (publ) meddelar idag att Robert Frigg lämnar styrelsen och går in i den rådgivande expertkommittén för att fokusera på att bidra till och stödja Implanticas utvecklingsprojekt som höggradig specialist inom produktutveckling.

"Vi vill tacka Robert för hans ovärderliga bidrag under de senaste åtta åren som styrelseledamot. Han har gett oss mycket vägledning under dessa år, och vi är mycket glada över att kunna fortsätta dra nytta av Roberts omfattande och breda expertis inom produktutveckling som medlem av vårt rådgivande styrelseorgan", säger Peter Forsell, VD för Implantica.

"Det har varit en ära att vara en del av Implanticas resa från ett så tidigt stadium och det är verkligen spännande att ha varit medlem av styrelsen under företagets börsnotering på Nasdaq First North. Jag ser fram emot möjligheten att stödja Implantica på ett mer fokuserat sätt genom att bidra till och ge råd om produktutvecklingen framöver", säger Robert Frigg.

Robert Frigg blev medlem i Implanticas styrelse 2013, och efter hans avgång kommer Implantica att bestå av fem styrelseledamöter, som har stor erfarenhet av att leda offentliga och privata företag inom hälsovårdssektorn.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Nicole Pehrsson, Investor Relations

Telefon (CH): +41 (0)79 335 09 49

nicole.pehrsson@implantica.com

Implantica är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm.

Bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, +46 (0) 8 528 00 399, info@fnca.se

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24:e juni 2021 kl. 08:30 (CET).

Om Implantica

Implantica är en medicinteknisk koncern dedikerad till att föra avancerad teknik in i kroppen. Implanticas ledande produkt, RefluxStop™, är ett CE-märkt implantat som motverkar sura uppstötningar av magsaft upp i matstrupen och potentiellt kommer att skapa ett paradigmskifte för anti-reflux-behandling och stöds av framgångsrika resultat från kliniska prövningar. Implantica fokuserar också på eHälsa i kroppen och har utvecklat en bred, patentskyddad produktpipeline baserad delvis på två plattformsteknologier: en eHälsoplattform utformad för att övervaka ett brett spektrum av hälsoparametrar, kontrollera behandling inifrån kroppen och kommunicera till vårdgivaren på avstånd och en trådlös energigivande plattform utformad för att driva fjärrstyrda implantat trådlöst genom intakt hud. Implantica är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market (ticker: IMP A SDB). Besök www.implantica.com för mer information.