To contentTo navigationTo search
Logotype

Implantica publicerar årsredovisning 2020

24.03.2021
 | Regulatory

Implantica AG (publ) publicerar sin årsredovisning för räkenskapsåret 2020. Årsredovisningen finns nu tillgänglig på bolagets hemsida.

”2020 var ett intensivt år för oss på Implantica som ytterligare intensifierades av börsintroduktionen i september. De extraordinära treårsresultaten från vår kliniska studie tyder på att RefluxStop™ har en ljus framtid och potential att åstadkomma ett paradigmskifte i behandlingen av sura uppstötningar. Dessutom är våra nya platformsteknologier i en spännande fas och vi räknar med att Implantica kommer att vara i frontlinjen för e-hälsoevolutionen under de kommande åren.”

- Peter Forsell, VD för och grundare av Implantica

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Nicole Pehrsson, Investor Relations
Telefon (CH): +41 (0) 79 335 09 49
nicole.pehrsson@implantica.com

Implantica är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm.
Bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, +46 (0) 8 528 00 399, info@fnca.se

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24:e mars 2021 kl. 08:00 (CET).

Om Implantica

Implantica är en medicinteknisk koncern dedikerad till att föra avancerad teknik in i kroppen. Implanticas ledande produkt, RefluxStop™, är ett CE-märkt implantat som motverkar sura uppstötningar av magsaft upp i matstrupen och potentiellt kommer att skapa ett paradigmskifte för anti-reflux-behandling och stöds av framgångsrika resultat från kliniska prövningar. Implantica fokuserar också på eHälsa i kroppen och har utvecklat en bred, patentskyddad produktpipeline baserad delvis på två plattformsteknologier: en eHälsoplattform utformad för att övervaka ett brett spektrum av hälsoparametrar, kontrollera behandling inifrån kroppen och kommunicera till vårdgivaren på avstånd och en trådlös energigivande plattform utformad för att driva fjärrstyrda implantat trådlöst genom intakt hud. Implantica är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market (ticker: IMP A SDB). Besök www.implantica.com för mer information.